Inleiding

Onze Facebookpagina  

   

meisje in zandHet familieleven kent hoogte- en dieptepunten. Dat is in iedere familie het geval, dus ook bij de familie In ’t Zand(t).

Op deze pagina, ‘Lief & Leed’, delen wij deze belangrijke gebeurtenissen binnen onze familie.

Deels zal de redactie hier zelf invulling aan geven, maar vooral ook zijn het de familieleden zelf, die de input kunnen leveren om hoogte- en dieptepunten met anderen te delen.

 

De vorm waarin dit lief & leed wordt gedeeld kan op verschillende manieren: 

- interessante verhalen en wetenswaardigheden over de familie of bepaalde familieleden (uit het verleden of uit de actualiteit),

  incl. foto's, video's, bidprentjes, etc.

 

Ook zullen meerdere keren prijsvragen worden getoond (de knop "Prijsvraag" gebruiken). U krijgt daardoor ook meer ervaring met zoeken in de stamboom...

Internet is een digitaal medium en dus verzoeken wij iedereen, voor zo ver mogelijk, om ook de mededelingen, verhalen, foto’s en video’s digitaal bij de redactie aan te leveren. Door een mail met evt. bijlagen te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef in je mail s.v.p. duidelijk aan, zeker als het foto’s of video’s betreft, waarop dit materiaal betrekking heeft en ook, indien mogelijk, met een datum erbij. Na ontvangst en evt. redactionele aanpassing (altijd in overleg met degene die het heeft aangeleverd), zullen wij het door jou aangeleverde materiaal op de site plaatsen.

Let op: wil je grotere bestanden, bijv. een aantal foto’s of een video, naar ons opsturen dan verzoeken wij dit (vanaf ca. 5 Mb) te doen via de website www.wetransfer.com.  Je kunt op die website 1 of meerdere bestanden tot een totale omvang van 2 Gigabyte zonder problemen versturen. Het wijst zich heel simpel vanzelf. Mocht je toch problemen hiermee ondervinden, stuur dan ook weer even een mailtje naar ons secretariaat.

Onze website wordt nog interessanter, wanneer zoveel mogelijk familieleden hun bijdrage leveren aan het ‘Lief & Leed’-gedeelte.

Het is een kleine moeite om een mededeling door te sturen wanneer er een nieuwe {in ’t Zand(t)-}telg is geboren, een overlijden is te betreuren, etc. En de website wordt extra ‘leuk’, als er zoveel mogelijk (beeld-)verhalen zijn te vinden.

Stuur dus al die familiewetenswaardigheden naar ons op en draag bij aan ons mooie familiearchief. Dat daardoor in de loop van de tijd alleen maar interessanter gaat worden!

Bedankt!
 

   

Sponsoren  

   

Prikbord  

---------------------------------------------------------

(d.d. 16-11-2017)

Er zijn nu 538 persoonspagina's (bovenaan het blad) voorzien van eigen foto's, e.d.

Komt dat zien! Komt dat zien!

Bedankt voor het insturen!

Ondanks het vele werk, willen we graag hiermee verder gaan.

Dus...stuurt uw foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !!

-------------------------------------------------------

(d.d. 09-06-2016)

Het familiewapen is nu te downloaden.

In EPS formaat

In AI formaat

-----------------------------------------

A T T E N T I E  (d.d. 16-04-2016)

- In de stamboomgegevens van iedere persoon is nu de mogelijkheid aanwezig, om als blikvanger van de desbetreffende persoon zijn/haar foto te plaatsen.

We zijn hard bezig deze mogelijkheden te benutten, mits....we 'n foto tot onze beschikking hebben...

Wij vragen u : check uw gegevens en zendt ons, bij ontbreken ervan, uw "beeltenis"! 

Voor voorbeeld zie Facebook-mededeling d.d. 03-05-2016

Uw gegevens worden nóg waardevoller...

--------------------------------------------------------

(d.d. 21 december 2015)

- Belangrijk:  Inzenden foto's, etc. :  Ga naar Stamboom Instructie !!

- Let op: Om in de stamboom persoonlijke informatie van de levende personen te zien, dient iedereen zich éénmalig (opnieuw ) aan te melden.
 
  
(De inloggegevens overnemen van de verouderde site bleek helaas niet mogellijk...)