Inleiding

Onze Facebookpagina  

   

 

Hoe deze site te gebruiken?

Naar analogie van het boek is de site ook in twee gedeeltes opgesplitst: de Family-roots (in het boek stamreeks genoemd; geïdentificeerd met H-nummers) en de stamboom (de stamboom met alle personen en aanverwanten, relaties en zijtakken; de H- en J-nummers in het boek). KLIK schema .zandkasteel

De Family-roots beschrijven de eerste generaties van de familie (voor zover deze uit de geschiedenis te herleiden zijn). Op die pagina staat de inleiding over de eerste generaties en er staan verwijzingen naar de pagina's met details over deze personen.

De eerste 10 generaties zijn daar beschreven. Van daaruit gaat het boek over naar de zogenaamde J-reeks (genummerd naar het H-nummer van de voorvader van generatie 9). In de website moet U gebruik gaan maken van de stamboom.

De website maakt gebruik van een database en wordt ook wel de stamboom genoemd. De H- en J-reeks is hierin verzameld in één grote stamboom. In deze stamboom staan alle gegevens, zover bij samenstellers bekend, van alle takken en zijtakken van de familie in 't Zand(t). Deze database zal zeer regelmatig geactualiseerd worden, mits de gegevens worden aangeleverd.

Doordat wij ook diverse zijtakken uitgezocht hebben, zijn heel veel gegevens te vinden van o.a. fam. van Soest, Vergeldt, Coenders, Genders, Heinemans, Houben, Hutgens, Hake, Friesen, Lichteveld, Koppers, Lenssen, van Hegelsom.

Deze database, oftewel een grote kaartenbak met namen van alle levende en overleden familieleden en hun nakomelingen en zijtakken, is de basis voor de stamboom. Omdat al die gegevens uitgelezen kunnen worden (met computerprogramma TNG), kun je jezelf eenvoudig opzoeken, en via de tabbladen de gegevens van je voorouders en nakomelingen bekijken. Dat is mogelijk van die personen, waar we gegevens van hebben. Dus: om alle gegevens goed bij te kunnen houden, is het absoluut noodzakelijk om alle veranderingen via een contact-formulier aan ons door te geven.

Let op: vanwege privacy-regels zijn van de nog levende personen niet alle gegevens zomaar in te zien. Als je aangemeld/ingelogd bent, zijn wél alle gegevens zichtbaar (voor zover bekend ...).

   

Sponsoren  

   

Prikbord  

---------------------------------------------------------

(d.d. 16-11-2017)

Er zijn nu 538 persoonspagina's (bovenaan het blad) voorzien van eigen foto's, e.d.

Komt dat zien! Komt dat zien!

Bedankt voor het insturen!

Ondanks het vele werk, willen we graag hiermee verder gaan.

Dus...stuurt uw foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !!

-------------------------------------------------------

(d.d. 09-06-2016)

Het familiewapen is nu te downloaden.

In EPS formaat

In AI formaat

-----------------------------------------

A T T E N T I E  (d.d. 16-04-2016)

- In de stamboomgegevens van iedere persoon is nu de mogelijkheid aanwezig, om als blikvanger van de desbetreffende persoon zijn/haar foto te plaatsen.

We zijn hard bezig deze mogelijkheden te benutten, mits....we 'n foto tot onze beschikking hebben...

Wij vragen u : check uw gegevens en zendt ons, bij ontbreken ervan, uw "beeltenis"! 

Voor voorbeeld zie Facebook-mededeling d.d. 03-05-2016

Uw gegevens worden nóg waardevoller...

--------------------------------------------------------

(d.d. 21 december 2015)

- Belangrijk:  Inzenden foto's, etc. :  Ga naar Stamboom Instructie !!

- Let op: Om in de stamboom persoonlijke informatie van de levende personen te zien, dient iedereen zich éénmalig (opnieuw ) aan te melden.
 
  
(De inloggegevens overnemen van de verouderde site bleek helaas niet mogellijk...) 

 

 

   

Verjaardagen  

De lijst met verjaardagen wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit de gegevensverzameling van de stamboom gegenereerd op basis van levende personen jonger dan 110 jaar.
Mocht u personen zien die reeds zijn overleden, of personen missen op de lijst van verjaardagen, meldt dit dan bij de redactie van deze site.
Verjaardagen, huwelijken en overlijdens vindt U voortaan onder het kopje 
"Zoek - Kalender" in de Nieuwe stamboom op het middenblad.
Mocht U alleen personen in de lijst zien, die reeds zijn overleden, dan heeft U nog zich nog niet aangemeld / ingelogd in de stamboom module.